Over ons

Vakfamilie van zelfstandige schilders

Excellent schilders is het antwoord op de aanhoudende schaalvergroting in de schilderswereld. We bieden de zelfstandige ervaren vakschilder professionele ondersteuning op maat. En de binnen Nederland exclusieve toepassing van BOSS paints kwaliteitsverven en non paints.

 

In Nederland kiezen de bekende grote verfmerken voor concentratie op een beperkt aantal landelijke distributie- en adviescentra. Het is voor hun niet of nauwelijks meer rendabel om de zzp’er of het kleine schildersbedrijf lokaal te beleveren en te ondersteunen.

Naar aanleiding van deze ontwikkelingen richtte Jos Burgers, voormalig eigenaar van een groot schildersbedrijf, in 2017 Burgers Paint Concepts op. Hieruit ontstonden onder andere het netwerk Excellent schilders en de samenwerking met het in België gerenommeerde BOSS paints.

De coöperatieve gedachte van Excellent schilders sluit goed aan bij de familiegedachte en de kernwaarden van BOSS paints.

 

We spannen ons gezamenlijk in om de zelfstandige vakschilder in Nederland te ondersteunen en het marktaandeel in Nederland te vergroten.